Mezinárodní vztahy 2/2010

umv.cz
Ústav mezinárodních vztahů
E-shop nakladatelství ÚMV

Mezinárodní vztahy 2/2010

kliknutím zvětšíte
Mezinárodní vztahy 2/2010
ks
Cena s DPH : 95,- CZK
DPH:10 %
Sklad:4 ks
Mezinárodní vztahy 2/2010, Írán a blízkovýchodní konflikt, Politika soudržnosti: česká úskalí, Unilateralismus Bushovy éry, Je Fair Trade alternativou?, Německo v čele Rady EU
STATI
Oficiální diskurz Íránu ve vztahu k izraelsko-palestinskému konfliktu – Miroslav Kalous

Úskalí implementace politiky soudržnosti v České republice – Filip Capanda

Bezpečnostní a strategická kultura USA v letech 2001–2008 – Jan Eichler

Fair Trade z pohľadu postrozvojového prístupu – Tomáš Profant

Hodnocení německého předsednictví v Radě Evropské unie – Alexander Klozar

KONZULTACE
Proměny a kontinuita ve vývoji tureckého sekularismu – Erik Siegl

DISKUZE
Anarchie a utopie v díle G. Lowese Dickinsona – Ondřej Ditrych

RECENZE
Andrej Školkay: Médiá a globalizácia.
1. vydanie. Bratislava: Škola komunikácie a médií, 2009, 351 strán, ISBN 978-80-970202-7-9 (Oskar Bardiovský)

Petr Drulák: Metafory studené války. Interpretace politického fenoménu.
1. vydání. Praha: Portál, 2009, 293 stran, ISBN 978-80-7367-594-3
(Dagmar Moravcová)

Wangari Maathai: The Challenge for Africa: A New Vision.
1st ed. London: William Heinemann, 2009, 319 stran, ISBN 978-0-434-01980-9
(Jiří Hlaváček)

Eliška Tomalová: Kulturní diplomacie: Francouzská zkušenost.
1. vydání. Praha: Ústav mezinárodních vztahů, 2008, 128 stran, ISBN 978-80-86506-73-9
(Linda Piknerová)

ANOTACE vybraných novinek v knihovně ÚMV
RESUMÉ v českém jazyce

Váš dotaz Mezinárodní vztahy 2/2010

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.umv.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.umv.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace